Oblečky pro čivavy: Styl Paris Hilton

16.03.2012 13:59

 

Oblečky pro čivavy: Styl Paris Hilton

 
Čivavy se staly módním hitem, když jejich půvab objevily celebrity jako Paris Hilton A Lindsay Lohan. Od té doby, každá žena, která něco znamená, se na procházky vypraví jen po boku dokonalého přítele nebo skvostné čivavy. Sehnat dokonalého partnera však není snadné, proto čivavy vyhrávají. Ovšem musí znát trendy a nosit oblečky pro čivavy
 
Tři podmínky perfektní čivavy
Perfektní žena se pozná podle stylu, perfektní muž podle dokonale padnoucího obleku a perfektní čivava podle toho, že obléká oblečky pro čivavy splňující tři zásadní kritéria.
 
Tím prvním je styl. Protože čivavy jsou módní plemeno, musí být i oblečky pro čivavy módní, musí se inspirovat světovými trendy a vybrat si z nich to nejlepší.
 
Tím druhým kritériem je dokonalý střih. Když máte šaty, nepomůže vám, že jejich barva je horkým hitem sezony, když vám nesedí. Oblečky pro čivavy si něco takového také nemohou dovolit – musí být perfektně ušité, musí sedět každému pejskovi a musí mu zajišťovat maximální pohodlí. 
 
Třetím kritériem je materiál, z nějž jsou oblečky pro čivavy ušity. Musí brát ohled na jemnou kůži pejsků, na délku jejich srsti, musí je v zimě hřát a v zimě chladit, prostě tvůrci oblečků musí pracovat s tím nejlepším, co trh nabízí.
 
Všechna tato tři kritéria splňují oblečky pro čivavy tří značek: Puppy Angel, Pretty Pet a Louisdog, jejich výrobky u nás nabízí internetový obchod Pejsek-in.cz