Oblečky pro jorkšíry: Jak na holky

21.08.2012 23:01

 

Oblečky pro jorkšíry: Jak na holky
 
Jorkšírský teriér není lovecký pes, není to dobrý společník na dlouhé cesty, jorkšír je prostě pejsek pro nás, pro holky. A umí to s námi – snadno podléháme jeho kouzlu a kupujeme mu oblečky pro jorkšíry
 
Jorkšíři jsou ideálními společníky do malého bytu i velkého domu. Když si s někým potřebujeme popovídat, vždycky nám rozumí a tichým ňafáním nás utiší. Když potřebujeme porozumění, jsou tady pro nás a na všechno mají moudré vysvětlení. Jorkšír je ideální parťák k televizi i pro nakupování. Jorkšíři prostě vědí, jak na nás, a my chceme, aby byli stejní jako my, proto jim nakupujeme módní oblečky pro jorkšíry a jsme šťastné, že se jim líbí a že jim sluší.
 
Tři psí kamarádi
Ono je totiž z čeho vybírat. Oblečky pro jorkšíry nabízejí hned čtyři společnosti: Pinkaholic, Pretty Pet, Puppy Angel a Louisdog. Pinkaholic je společnost, která si ráda hraje se současnými trendy přehlídkových mol a to, co se jí hodí, převádí do oblečků pro psy. 
Značka Pretty Pet je stejně atraktivní, ale o jejích tvůrcích by se dalo říct, že uvažují trochu praktičtěji. A v jejích kolekcích nehraje prim růžová barva.
Značky Louisdog a Puppy Angel jsou symbolem francouzského luxusu, jejich oblečky pro jorkšíry mají sofistikovaný styl, jsou tu pro všechny, kteří nedají dopustit na jednoduchou a svůdnou eleganci. 
 
Všechny tyto čtyři značky nabízející oblečky pro jorkšíry u nás prodává internetový obchod Pejsek-in.cz.