Zimní oblečky pro psy

17.11.2012 10:00

 

Venku je zima v plném proudu. Určitě jste si již na ni připravili svůj šatník. Pamatovali jste ale také na své psí miláčky? 

 
Ano, i pejsci si zaslouží na zimu pořádně zateplit, správnou volnou jsou kvalitní oblečky pro pejsky. Nenechávejte tedy nic náhodě. Při výběru oblečku myslete na praktickou stránku, jako je kvalita užitých materiálů a zpracování, ale také  na stránku estetickou. I váš pejsek přece může být IN. Chcete-li tedy pořídit svému pejskovi něco praktického a přitom naprosto výjimečného, obraťte se na specializované obchody, které se věnují pejskům s maximální láskou a péčí.
 
Butik Pejsek-in.cz, který vám nabídne širokou škálu oblečků od velikosti XS až do XXL v příjemných decentních barvách a precizně zpracovaných kvalitních materiálech. Najdete zde hřejivé mikiny pro psy, elegantní bundy, kabátky, vestičky nebo sportovní oblečky pro pejsky. Stačí jen vybrat, co padne vašemu pejskovi nejlépe a zdůrazní jeho jedinečnost.
 
Nahlédněte do zimní kolekce značek Pretty Pet, Pinkaholic, Louisdog nebo Puppy Angel na www.pejsek-in.cz a přesvědčte se sami.