For Pets Only

13.02.2013 15:53

 

Milano je mekkou módy, a to nejen pro nás lidi, ale i pro naše čtyřnohé miláčky. Důkazem je dnes již světová značka luxusních oblečků pro psy a doplňků For Pets Only, která je ztělesněním italské elegance, prvotřídního zpracování, jednoduchosti a zároveň noblesy. Její kolekce se mění jen dvakrát ročně. Vždy jsou však plné exkluzivních kašmírových svetrů, extravagantních límečků z umělé kožešiny, glamour večerních šatů a třpytivých obojků posázených kamínky Swarovski. 
 
For Pets Only představuje luxusní psí oblečky pro ty nejnáročnější zákazníky, kteří rádi sledují aktuální trendy ve světě módy a chtějí svým pejskům dopřát jen to nejlepší. Každý model For Pets Only je ručně vyrobený originál a vsází na nejluxusnější materiály, mezi nimiž kraluje ten nejemnější kašmír. V kolekcích For Pets Only nechybí ani nádherné designové doplňky, které podtrhnou outfit vašeho pejska, jako jsou stylová vodítka, obojky a kšíry nebo mašle a sponky do ofinek psích slečen. Značka For Pets Only však nezapomíná ani na páníčky. V její nabídce najdete pelíšky pro psy a deky v tom nejluxusnějším provedení, které poskytnou vašemu pejskovi maximální pohodlí a vám elegantní doplněk interiéru. Stejně tak vás nadchnou kabelky a tašky pro pejsky, které stačí jen vyladit se svým outfitem!
 
Značka For Pets Only nesmí chybět na žádné význačné události týkající se psí módy, ať už jde o tradiční Pet Fashion Week v New Yorku nebo  Tokiu. For Pets Only se tak řadí mezi značky, které udávají ve světě psí módy tón. Buďte i vy IN s oblečky pro psy For Pets Only!
 
Kolekci značky For Pets Only nově naleznete v butiku a na stránkách e-shopu www.pejsek-in.cz.